Produse şi Soluţii Servicii Servicii Online Broşuri şi prospecte Referinţe Despre noi Intraţi în legătură Consultanţă Noutăţi şi evenimente Oportunităţi carieră
 
  Compresoare cu şurub
  Compresoare 'oil-free'
  Compresoare cu piston
  Tratarea aerului comprimat
  Controlere
  Pompe de vacuum cu şurub
  Suflante
  Compresoare mobile
  Piese de schimb originale
  Sisteme SIGMA PET AIR
  Contractare aer comprimat
  Industria 4.0
 
  

Tot mai mulţi utilizatori aleg KAESER

 

Mica şi marea industrie

Majoritatea solicitărilor de aer comprimat industrial sunt satisfăcute de compresoarele cu şurub, care sunt din ce în ce mai folosite şi în aplicaţii din mica industrie şi din ateliere. Compresoarele KAESER cu şurub, echipate cu blocuri de compresie SIGMA PROFILE, reflectă această tendinţă în creştere, prin cele peste 200000 de sisteme economice şi fiabile aflate în serviciu în lumea întreagă.

screw compressors

rotary screw vacuum packages

Aspirare praf, ambalare, filtrare

Pompele de vacuum cu şurub cu bloc KAESER special sunt folositoare atât în procese de aspirare praf, control, uscare şi degazare cât şi în aplicaţii de filtrare sau umplere recipiente şi conducte. Aceste echipamente sunt de-asemenea echipate cu un controler intern SIGMA CONTROL 2 bazat pe un computer industrial.

Producţia recipientelor din PET

KAESER a proiectat un sistem de aer comprimat deosebit de economic pentru acest sector în expansiune. Sistemul SIGMA PET AIR de producere a sticlelor tip PET constă într-o fază de joasă presiune (compresor cu şurub, aer de control) şi o fază de înaltă presiune (compresor booster, umflare în matriţă) cu un uscător cu refrigerare. În plus faţă de performanţele deosebite ale sistemului, avantajele utilizatorilor de aer sunt investiţia şi costurile de exploatare reduse.

screw compressors

rotary blowers

Aplicaţii de presiune şi vacuum

Suflantele rotative Kaeser cu lobi OMEGA PROFILE sunt utilizate la producerea de presiune/ vacuum pentru aplicaţii precum uscare, tratare ape uzate, transport pneumatic al pulberilor sau materialului granular, curăţare prin aspiraţie, control şi ambalare.

Aer comprimat pentru aplicaţii maritime

KAESER KOMPRESSOREN oferă de asemenea o serie de echipamente speciale pentru nevoile de aer comprimat ale utilizatorilor maritimi. De exemplu, compresoarele cu şurub, sunt utilizate pentru a produce aer comprimat uzual sau pentru aplicaţii speciale, cum ar fi producţia de azot. Suflantele cu lobi sunt, de asemenea, utilizate pentru tratarea apelor reziduale de pe navele mari de croazieră.

Mobilair diesel-driven compressors

Excavare în tunel şi protecţia apelor împotriva poluării

Motocompresoarele MOBILAIR sunt la fel de economice pe cât de flexibile. Aceste compresoare sunt utilizate într-o gamă largă de aplicaţii, de pildă, ca surse de aer comprimat în lucrările de săpare a tunelurilor (de ex. tunelul Gotthard Base care traversează munţii Alpi) sau pentru perdelele de aer comprimat folosite în intervenţiile urgente de izolare a petelor de petrol din porturi.

 
KAESER home Sitemap
Mai multe informaţii
Instrumente KAESER
Material de informare

ico_contactIntraţi în legătură

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Politica de confidenţialitate, KAESER KOMPRESSOREN SRL , info.romania@kaeser.com