Produse şi Soluţii Servicii Servicii Online Broşuri şi prospecte Referinţe Despre noi Intraţi în legătură Consultanţă Noutăţi şi evenimente Oportunităţi carieră

Târguri comerciale
  Produse noi
Presă
    Articole pentru presă
    Fotografii pentru presă
    Birou de presă
  KAESER report
  Reach

Producţie cu tehnologia viitorului

pressinfo

Luni, 26 mai 2014, Kaeser Kompressoren a lansat un proiect pentru construirea a două noi fabrici de compresoare inovatoare care, atunci când vor fi gata, vor acoperi o suprafaţă de peste 20.000 de metri pătraţi.

Fabrica din Coburg – sediul central al specialiştilor în aer comprimat de la Kaeser Kompressoren a raportat o creştere sănătoasă şi constantă de ani de zile: prin urmare nu este de mirare că este necesară creşterea capacităţii de producţie.

Noile fabrici inteligent planificate vor asigura o productivitate mai mare, sustenabilă şi adaptabilă şi vor deservi în special construcţia de compresoare cu şurub, una din gamele de produse de bază ale companiei.

"Investiţia ne va plasa într-o poziţie ideală pentru creşteri suplimentare în timp ce vom merge mai departe. Cu industria 4.0 în vizorul strategiei noastre, producţia compresoarelor, din această fabrică a viitorului, va fi conectată în reţea cu logistica internă şi externă, cu departamentele de vânzări şi de marketing. Scopul este construcţia de produse noi şi inovatoare, de calitate superioară, simultan cu optimizarea producţiei şi minimizarea timpilor de pregătire. Inutil să spunem, dorim să rămânem fideli sediului nostru din Coburg şi, prin urmare, vom construi aceste facilităţi inovatoare la situl nostru tradiţional" a declarat domnul Thomas Kaeser administratorul companiei.

Halele de producţie vor fi construite paralel cu Staatsstraße şi se vor întinde între vechiul şi noul sens giratoriu. Un sistem logistic va uni cele două structuri în punctul de mijloc. La partea din spate este prevăzut un pod care va asigura transportul automat al compresoarelor finite către centrul de distribuţie ultra modern.

Construcţiile sunt programate să fie finalizate până în iunie 2016. Compresoarele sunt folosite în toate tipurile de fabrici din toate sectoarele industriale, incluzând producătorii OEM de mecanisme, auto şi componente, farmaceutică, chimicale, lemn şi mobilă, precum şi în fermele de peşte, instalaţiile de tratare a apelor uzate şi transportul materialelor pulverulente. Aerul comprimat este folosit de asemenea în spitale şi de către stomatologi.

SpatenstichCeremonia de începere a construcţiei pentru două hale noi şi inovatoare la sediul Kaeser Kompressoren (de la stânga la dreapta): Bernhard Brand (Centrul de Producţie Compresoare cu Şurub), Dr. Birgit Weber (Viceprimarul oraşului Coburg), Thomas Kaeser, Tina-Maria Vlantoussi-Kaeser, Primarul Norbert Tessmer, Dirk Eichhorn-Mödel (compania de construcţii Kaeser), Friedrich Herdan (Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Coburg).

KAESER home Sitemap
Mai multe informaţii
Instrumente KAESER
Material de informare