Produse şi Soluţii Servicii Servicii Online Broşuri şi prospecte Referinţe Despre noi Intraţi în legătură Consultanţă Noutăţi şi evenimente Oportunităţi carieră
 
  Târguri comerciale
  Produse noi
Presă
    Articole pentru presă
    Fotografii pentru presă
    Birou de presă
  KAESER report
  Reach
 
  

Noul uscător cu refrigerare cu tehnologie de stocare termică inovatoare

 

Densitate de stocare termică uriaşă

pressinfo

Pentru nişte uscătoare cu refrigerare cu astfel de performanţe, noile uscătoare Secotec din seria TF de la Kaeser Kompressoren sunt incredibil de compacte şi asigură desigur o sursă eficientă şi de încredere de aer comprimat de calitate. Datorită sistemului inovator de stocare termică şi cu consum redus de energie, seria TF Secotec împinge limitele de performanţă pentru uscătoarele de aer comprimat mai mult decât oricând înainte.

Tratarea eficientă şi sigură a aerului comprimat este esenţială atunci când vine vorba de producţia economică de aer comprimat. A doua generație de uscătoare, de mare succes de la Kaeser, cu refrigerare și sistem Secotec cu economie de energie, este cu adevărat impresionantă: Nu doar că ocupă aproximativ jumătate din spațiul cerut de uscătoarele comparabile din prima generație, în pofida unui debit nominal mai mare și a unei căderi de presiune mai mici, dar de asemenea, sunt semnificativ mai ușoare și utilizează semnificativ mai puțină energie.

Extrem de eficientele uscătoare din seria TF Secotec cu stocare termică inovatoare sunt disponibile pentru debite de aer de până la 34 m³/min şi, prin urmare, acoperă acum o gamă de debite între 17 şi 34 m³/min. Totul a fost posibil datorită sistemului inovator de stocare termică, care conţine un material cu schimbare de fază (PCM) cu densitate de stocare termică cu până la 98 de procente mai mare decât la mediile de stocare convenţionale. Energia termică este stocată de PCM prin schimbare de fază solid-lichid. Prin urmare, seria inovatoare TF Secotec este mult mai compactă în comparaţie cu modelele convenţionale cu aceeaşi capacitate de stocare termică. Amprenta lor este cu până la 46 la sută mai mică şi sunt cu aproximativ 60 la sută mai uşoare decât alte uscătoare cu stocare termică. De aceea niciodată nu a fost mai uşor de găsit spaţiul necesar, şi de a instala, uscătoarele TF Secotec , în special prin prisma faptului că există două părţi ale acestor echipamente care pot fi instalate lângă un perete.

Aceste uscătoare cu refrigerare includ un controler cu microprocesor Sigma Control Smart, care controlează procesul de stocare termică. Controlerul are o memorie dedicată pentru mesajele de avertizare şi alarmă, precum şi posibilitatea de comandă pornit/oprit de la distanţă.

Construcţia compactă a Secotec a făcut posibilă şi reducerea căderii de presiune în interiorul uscătorului până la 0,15 bar. Comparaţi această valoare cu cea de la uscătoarele convenţionale, la care căderea de presiune este de 0,20 bar sau mai mare. Necesarul redus de energie al uscătoarelor TF Secotec este, de asemenea, remarcabil. Noul sistem proiectat cu meticulozitate utilizează mai puţin de 87 W per metru cub de aer uscat într-un minut, ceea ce este un nou punct de referinţă în domeniul uscătoarelor cu refrigerare; modelele convenţionale utilizează în medie între 200 şi 250 W. În plus, noul design asigură o întreţinere minimă iar lucrările de întreţinere se fac rapid şi simplu. Noile uscătoare TF Secotec au şi multe opţiuni practice, inclusiv variante cu răcire cu apă, variante fără silicon şi conexiuni de aer comprimat laterale.

Noile şi eficientele modele TF sunt disponibile acum în versiunea răcită cu aer, urmând să fie produse şi în versiunea răcită cu apă.

SecotecAceste uscătoare cu refrigerare oferă un control la încărcare parţială extrem de eficient şi o cădere minimă de presiune. Pentru prima dată, mulţumită mediului de stocare termică extrem de compact, sunt disponibile acum într-o versiune ce oferă simultan şi economie de spaţiu.

Secotec-TF-251-047-m

Secotec-TF-251-052-m

 
KAESER home Sitemap
Mai multe informaţii
Instrumente KAESER
Material de informare

ico_contactIntraţi în legătură

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Politica de confidenţialitate, KAESER KOMPRESSOREN SRL , info.romania@kaeser.com