Produse şi Soluţii Servicii Servicii Online Broşuri şi prospecte Referinţe Despre noi Intraţi în legătură Consultanţă Noutăţi şi evenimente Oportunităţi carieră
 
  Târguri comerciale
  Produse noi
Presă
    Articole pentru presă
    Fotografii pentru presă
    Birou de presă
  KAESER report
  Reach
 
  

Noi filtre de înaltă performanţă de la Kaeser Kompressoren

 

Aer comprimat pur – eficienţă energetică nemaiîntâlnită

pressinfo

Tratarea corespunzătoare a aerului comprimat este esenţială pentru companiilecare necesită o sursă fiabilă de aer comprimat de calitate. Noua generaţie de filtre Kaeser asigură atât performanţa necesară cât şi o eficienţă energetică nemaiîntâlnită până acuma. 

Filtrele de ultimă generaţie de la Kaeser Kompressoren asigură o eficienţă deosebită şi o cădere de presiune minimă. Cădere de presiune minimă înseamnă consum redus de energie, dar faptul nu este de prea mare folos dacă filtrul nu asigură şi calitatea necesară a aerului comprimat. Filtrele Kaeser le asigură pe amândouă: performanţele lor au fost determinate în conformitate cu ISO 12500-1, standardul de calitate pentru filtre, şi au fost testate şi verificate de către o autoritate independentă. Prin urmare, noua gamă de filtre cu cute adânci KE (Kaeser Extra) asigură un conţinut rezidual de aerosoli de 0,01 mg/m³ cu o diferenţă de presiune la saturaţie nu mai mare de 200 mbar.

Gamele de filtre cuprind patru clase de elemente diferite de filtrare pentru aerosoli, particule şi vapori de ulei. Aerul comprimat poate fi astfel tratat conform cerinţelor specifice aplicaţiei, în conformitate cu clasele de puritate ISO 8573-1. Aceste filtre inovatoare sunt adecvate pentru presiuni de până la 16 bar, la temperaturi de până la 66 ° C şi vor fi disponibile iniţial în nouă tipodimensiuni de carcasă, pentru debite de până la 14,2 m³/min. 

Puritatea aerului comprimat adaptată la cerinţe cu eficienţă maximă

Performanţa impresionantă a filtrelor a devenit posibilă prin completa reproiectare a capului elementului filtrant. Această dezvoltare internă brevetată este rezultatul a zeci de ani de expertiză a firmei Kaeser în tehnica aerului comprimat. Noul design redirecţionează treptat fluxul de aer astfel încât acesta să se distribuie uniform pe toată suprafaţa inovatorului mediu filtrant. În plus, suprafeţele foarte mari de filtrare asigură rate de filtrare optimă, ceea ce duce la o eficienţă de filtrare ridicată cu pierdere de presiune minimă.

Înlocuirea fără pericol a elementului filtrant

Între capul filtrului şi carcasă este utilizată o conexiune tip baionetă. Un ghidaj integrat şi inovator de poziţionare asigură automat asamblarea corectă a carcasei şi a elementului după efectuarea schimbării periodice a elementului filtrant şi garniturii. Un şurub de oprire fixează carcasa în poziţia sa finală şi în acelaşi timp o etanşează. Dacă asamblarea este necorespunzătoare, conexiunea nu se închide iar aerul comprimat poate fi auzit cum scapă.

Carcasă durabilă, instalare facilă

Carcasele filtrelor Kaeser sunt realizate din aluminiu rezistent la coroziune şi sunt protejate de un strat pasivizat pentru a asigura fiabilitate maximă şi durată lungă de viaţă. Acestea sunt disponibile cu conexiuni de aer comprimat de diferite mărimi nominale pentru a face instalarea cât mai uşoară. De asemenea, sunt disponibile numeroase opţiuni precum şi o paletă largă de accesorii.

Gama fină de filtre Kaeser asigură fiabilitate şi eficienţă, conform claselor de calitate ISO 8573-1. Modelele de filtre corespund cu precizie compresoarelor şi componentelor pentru tratarea aerului putând fi combinate pentru a satisface nevoile specifice aplicaţiei.

 

FilterFiltrele din noua generaţie de la Kaeser asigură eficienţă excepţională cu pierdere de presiune minimă.

Filter

Filter

 
KAESER home Sitemap
Mai multe informaţii
Instrumente KAESER
Material de informare

ico_contactIntraţi în legătură

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Politica de confidenţialitate, KAESER KOMPRESSOREN SRL , info.romania@kaeser.com