Produse şi Soluţii Servicii Servicii Online Broşuri şi prospecte Referinţe Despre noi Intraţi în legătură Consultanţă Noutăţi şi evenimente Oportunităţi carieră
 
  Târguri comerciale
  Produse noi
Presă
    Articole pentru presă
    Fotografii pentru presă
    Birou de presă
  KAESER report
  Reach
 
  

i.HOC sărbătorește o premieră mondială

 

Generare eficientă de aer comprimat uscat, datorită regenerării cu debit integral

pressinfo

i.HOC este numele noului uscător rotativ integrat pentru compresoare cu șurub cu compresie uscată de la Kaeser. Acesta livrează în mod sigur și stabil, chiar și în condiții nefavorabile, aer comprimat cu puncte de rouă sub presiune până la minus 30 de grade Celsius și în același timp economisește energie.

i.HOC înseamnă „uscător integrat cu regenerare folosind căldura de compresie“. Asta înseamnă că toată căldura, care rezultă la comprimarea aerului comprimat, este utilizată pentru regenerarea agentului de uscare. Cantitatea de căldură este disponibilă aproape gratuit, nefiind necesar un consum suplimentar de energie pentru procesul de uscare. Rezultatul este eficiență maximă, cu uscare sigură și costuri energetice reduse, chiar și în condițiile unor debite variabile.

Spre deosebire de sistemele disponibile deja pe piață, i.HOC utilizează întreaga cantitate de căldură. Astfel, chiar și în condiții nefavorabile precum presiune scăzută, temperaturi ridicate sau încărcare mai mică, se pot asigura puncte de rouă sub presiune sigure. Acest lucru este posibil datorită unui ventilator radial foarte eficient și reglabil, care, pe de o parte, compensează pierderea de presiune din procesul de uscare, iar pe de altă parte, adaptează automat uscarea la condiții diferite de funcționare.

Procesul brevetat de Kaeser utilizează regenerarea cu debit integral, asigurând astfel o uscare sigură, fără încălzire electrică suplimentară sau apă de răcire, chiar și la temperaturi ambientale de până la 45 de grade Celsius.

Întregul proces este comandat perfect de controlerul integrat al compresorului Sigma Control 2. Acesta reglează, printre altele, ventilatorul radial și mecanismul de antrenare a tamburului uscătorului rotativ integrat i.HOC. Indiferent ce condiții de funcționare domină sau ce debit de aer este necesar, adaptarea automată garantează că se pot obține puncte de rouă sub presiune de până la minus 20 de grade Celsius, și în condiții speciale de până la minus 30 de grade Celsius, în mod sigur și stabil.

Construcția compactă a sistemului nu numai că permite un montaj simplu și cu economii de costuri, dar și oferă condiții optime de întreținere și necesită o suprafață de amplasare relativ redusă.

Un avantaj suplimentar al sistemelor Kaeser i.HOC este faptul că, mulțumită regenerării cu debit integral, la compresoarele cu șurub cu compresie uscată, răcite cu apă, se pot obține rate ridicate de recuperare a căldurii, deoarece răcitorul compresorului este utilizat în acest scop. Sunt evitate astfel pierderile de căldură care apar la alte sisteme, din cauza răcitoarelor separate ale uscătoarelor. Acest lucru economisește costurile cu energia care altfel ar trebui consumată pentru generarea căldurii necesare la încălzire sau în proces.

ihocAcest echipament furnizează, fiabil și stabil, aer comprimat cu puncte de rouă sub presiune de până la minus 30 de grade Celsius, economisind, totodată, energie și spațiu: compresorul cu șurub cu compresie uscată cu noul uscător rotativ integrat i.HOC.

î.HOC

i.HOC

 
KAESER home Sitemap
Mai multe informaţii
Instrumente KAESER
Material de informare

ico_contactIntraţi în legătură

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Politica de confidenţialitate, KAESER KOMPRESSOREN SRL , info.romania@kaeser.com